Saturday, June 19, 2010

Tuan Rumah :)



mari sama sama baca mengenai tuan blog nie :)










Name ; Nas Adila Othman >> Nama sebnar adalah hak persendirian

Age ; kira sendiri kay?hihi ><

Horoscope ; Pisces

HomeSweetHome ; Putrajaya 

Calling ; hoho..nas pakai celcom :)

School ; SMK Putrajaya Presint 9 ( 1 )

LikeFood ; All >> Nasi Ayam

LikeDrink ; All >> tak kesah order air ape pun

Hobby ; Reading , singing & new one > Dancing ! :)

reading > NovelS >> Sekarang nie tengah berjinak jinak dengan komik plak :D

HomeTown ; Kelantan Darul Naim

Statuz ; single .



Nas Facts ;





♥ seorang yang kadang kadang rajin , kadang kadang pemalas nak mati


♥ suka benda benda comeil


♥ layan lagu yang dinyanyikan oleh girls group sahaja . Boys kalau lagu tue best baru melekat


♥ tidak anti dengan mana-mana artis kpop ( nas minat kpop daa )


♥ baru dapat handphone baru . Adik-beradik c3 tapi bukan c3 atau yang sewaktu dengannya


♥ suka berblogging dari facebooking


♥ suka facebooking dari twittering


♥ suka warna putih , pink , purple , hijau and biru


♥ perangai gila-gila


♥ mudah ramah dengan orang


♥ kelakar jugak orangnya


♥ suka edit gambar , lagi lagi SNSD


♥ jadi admin dekat page snsd kat facebook tue ( admin sunshiner )


♥ suka buat tutor / kongsi tips / pendapat


♥ jadi excited kalau jumpa blog yang comeyy terlampau


♥ suka goyang kaki tak kira tempat


♥ bukak blog mesti check shout then followers then blog yang update and lastly tinggalkan jejak and follow balik blogger tue ^^


♥ orang dah habis gelak , nas dok gelak lagi


♥ lampi ( lambat pickup :D orang dh habis buat lawak and dah gelak barulah nas , " asal korang gelak ? " lepastue mula lah gelak sengsorang ( hikhik tersama cam snsd jessica la pulak )


♥ selalu kalau menulis ade typing error yang melampau lampau


Addicted ;




Girl's Generation ♥


Taylor Swift ♥



Demi Lovato ♥



Miranda Cosgrove ♥



Selena Gomez ♥


















(: kemudahan :)



13 kisses me :):

SKTS Story said... [♥ Rekiss ♥]

owh, i see... org kayalah nih duk kat PJ! nak cdgkan supaya bwat contest ok!

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

mane ader kaya XD biasa jea .
:)

Nabihah said... [♥ Rekiss ♥]

dyla .. hurm .. i'm really need u .. hurmm ~

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Nabihah kak biha , miss u ! ♥♥

A Freak. said... [♥ Rekiss ♥]

ore kelate lah ni ekk? :)

A Freak. said... [♥ Rekiss ♥]

Asal kelate lah ni ekk? :)

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@A Freak.yup yup :)

diary sOranx bdx said... [♥ Rekiss ♥]

nice blOgg . cOmell sangad . jelez-3 .

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@diary sOranx bdx hehe , thx ^^

Kamila Husna said... [♥ Rekiss ♥]

eh akak!mesti hari jadi bulan 2 atau 3...sama la kita...tapi saya baru 15 tahun..hihi

Anonymous said... [♥ Rekiss ♥]

Kak Nas saya dari Brunei ! , Kak Nas punya blog cantik lah !! :)

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Kamila Husnahehe..

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Anonymousthx adik ^^