Monday, December 13, 2010

New : Wallpapers :)


Salam , akhirnya selamat jugak nas sampai Putrajaya dari Kelantan . Penat taw ? Lenguh habis . Anyway , balik Kelantan haritue nas bawa balik laptop nas . Yela , untuk menghilangkan bosan tahap cipan la kan . Tapi memang untungla , sebab dekat kampung , takde pergi shopping ke ape . * nas pown malas , sebab tue tak kesah . :P So , kerja nas dekat kampung , makan , tidur , tengok tv , edit photos , dengar lagu , menari and KUCING! dekat sana ada kucing , belah mak , so bolehla bermanja dengan kucing sebab sebelum nie nas tak de CHAN nak buat gitu . * gambar pown ada taw tp tak buh kat sini la. ^^ Nenek , sebelah ayah ..kitorang takleh buas-buas sangat sebab nenek tengah sakit sekarang . Semoga dia cepat sembuh . Amin~


Oklah , nas pown dah bersyarah panjang lebar ,
sekarang kita bagi semua wallpapers yang nas edit tue mendarat dekat sini ^^
ha , kalau korang rase korang nak , boleh ambil tetapi fans snsd jela sebab nas edit photos snsd jea XD . Free size. kalau monitor kumputer korang besar sekalipun , insyaAllah boleh :)

























































18 kisses me :):

mizuki-chan said... [♥ Rekiss ♥]

hye :)
akk edit gambar guna apa?

AmyZana said... [♥ Rekiss ♥]

uhhuhuhuhu

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

hye.
akak guna photoscape ^^

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

la zana , kenapa ?
XD

mizuki-chan said... [♥ Rekiss ♥]

You have been tag.
Click here!

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

ok2.

orang said... [♥ Rekiss ♥]

cantik !

Cik Emira said... [♥ Rekiss ♥]

Nas buat wallpaper mmg SANGAT CANTIK. Sumpah! Tak tipu :)

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

thx org ^^

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

emiera > thx dear ^^

Ika said... [♥ Rekiss ♥]

wat la wallpaper oh!..
suke sangat..^_^

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

insya-Allah kalau nas ader mase ^^

budak sengal ! said... [♥ Rekiss ♥]

Cantik + kreatif ^^
Suka suka suka :D

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

thx ya :)

Anne Shira said... [♥ Rekiss ♥]

hai Kak Nas. Shira nak Kak Nas edit gamba Sooyoung yg cantik ituw untuk Shira bloeh ? HOHO (dngn perasaan yg x malu) ^^

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Anne Shira haha , insyaAllah

hidayah sones said... [♥ Rekiss ♥]

annyeong

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@hidayah sonesannyeong