Friday, October 7, 2011

Alamak , ini bukan kereta BAPAKku !



Nas nak gelak dulu boleh?Hahahahaha.


Ok , storyboard nya macam ni.:n:Petang tadi nas and family pergi jalan-jalan n shopping dekat warta.:50:(ada sape sape gi warta tak tadi?) Jumaat depan sekolah nas ada buat majlis hari raya , so nas nak cari selendang , anak tudung and kuih raya . Ayah ada kerja jadi dia dapat hantar dan lepas tu dia terus pergi jumpa client dia .



Agak lama jugakla kitorang shopping sampaikan ayah mesej , tanya pukul berapa nak dia datang jemput :50: . Kitorang cakap datang sekarang pon ok kalau ayah dah habis semua urusan dengan client tu.So dia cakap ok .:16:



Setengah jam tunggu sampailah mesej dari ayah.katanya dah sampai.dia tunggu dekat depan kedai mamak kat luar tu


Sementara nak tunggu ayah tadi , my mum and adik beradik lain sume sakan shopping lagi .So nas pergi dekat kereta dulu lepas cakap kat my mum yang nas tunggu dorang dalam kereta.Nas yang kusyuk dengan phone ikut jea mana kaki nak bawak .Bukak pintu kereta and terus masuk . Duduk kat kusyen tu.Simpan phone dalam beg.But then , bila nas angkat muka..


Ala , mane pulak ayah pergi :120:


eh , kenapa panas nie :120::119:


Err , kenapa lain macam ek keta nie:120:


Then bila saraf otak nas dah bercantum balik , dengan sepantas kilat nas keluar dari kereta tu . Ya Allah :face58: , teksi ? Pakcik teksi yang memang kalau takde penumpang dia tunggu dekat dekat dengan teksi dia tu usha jea . Lepastu dia tegur ..:123:


:93: : Adik nak naik teksi ?


:95: : Err , memang nak naik tapi mak saya nie lambat pulak..saya nak tunggu dia..err nanti saya naik teksi lain jela ye pakcik.


:93: : Oh ok..


Lepas minta diri , nas terus cari :50: ayah . Memang :face56:tahap :91: lah kan..Bila nampak kelibat ayah dengan bahu dia yang terhenjut henjut tu., memang sah dia nampak incident memalukan :face56: tu.. lagi berganda nas malu plus :face50: dengan dia..sampai hati gelakkan anak dia yang bergaya nie .. Atoyaii! :118:


p/s : Nas ceritakn dekat family lain ..dorang gelak berdekah dekah .. :face43: memang nasib badan. Apela , harap jea pakai lawa-lawa ,:29: dengan shawl bagai ,:29: tup tup tersalah naik kereta . Nasib baik yang tahu real story nie korang jea :10: ..kalau pakcik teksi tu tahu tak ke haru ?:a:




10 kisses me :):

Amoychanteks said... [♥ Rekiss ♥]

memang malu laa gituuu :D

A Little Girl said... [♥ Rekiss ♥]

kak , tkut pkcik teksi tu ada blog kan payah . haha

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Amoychanteksahaha,mmg sah malu XD

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@A Little Girlahaha , pkcik2 , jgn bce blog saya ya XD hehe :P

Sahira said... [♥ Rekiss ♥]

HAHAHH..
lawak kot..!
len kali buat lagi sis..~

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Sahirahaha , klu kena dkt ira , baru thu lawak ke tk :D

Oppa Kudin Nz said... [♥ Rekiss ♥]

hahaha..
pakcik tu tak kate ape ke..

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Oppa Kudin Nz haha , tk tahu la..kowt2 dye brkata2 dlm aty ke an :D

sahira said... [♥ Rekiss ♥]

HAHA
takmo kena...:P
biar sis sorang je dpt malu :p

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@sahirahaha..kejam