Sunday, December 4, 2011

Untunglah dapat Buat aku Camni an~



Annyeong untuk awak . Thanks sebab sudi datang sini lagi buat kali yang ke beribu ribu .:face75:ngong sungguh beta nie . Gempak tak tajuk ? :104: Ha , saje je ..sebenarnya bukan nak cakap pasal benda yang mendajalkn sape sape , bukan jugak nak cakap pasal cerita sedih . Kalau nak layan cerita sedih jugak pergi lah tengok Ombak Rindu :104: nuhh . Lagi syokk . Kat sini tak dak cerita sedih . Ok stop it nas ! gilee ape ko . Membebel :face4:

Nas tak tahulah kot kot orang dah muak ke ape an . Tapi nas tetap nak post jugak ..Post kali ini adalah pasal ada seorang kawan nie naik kapal .*angkat kening(!) eh , Lampi la awak nie .:face4: FRIENDSHIP lahh . kuikui . Korang mesti ada :94::95::97::96: an ? And kawan korang tu mesti selalu happy kan hidup korang sebab kalau tak , takkan la sampai korang nak buat entry pasal dorang kan . Wah , banyaknya kan ko an ? err :face4:

Anw , nie kawan-kawan nas . Kawan lama , and kawan baru .Kitorang selalu bersenggol senggolan dekat face:90:. Ha , ade kebaikan jugakk yo face:90: nieh .Dorang nie memang selalu buat nas happy .

Good listener. Penglike wall yang tegar . Layan nas disaat nas kesunyian. Adik yang baik.

Sebab utama aku online , eh aku plak:face4: . Sebab utama nas online face:90: adalah disebabkan nak tengok ONAR ape yang dorang buat dekat face:90: nas ..:face64: Anw , nie tak termasuk budak budak kelas Alpha . Diharap bersabar sebab untuk korang aku dah sediakan entry lain . Chill

Zulaikha El


Siti Nur Farhana

Ayesha Azni Kumar

Biella Asna

Helyssa Razali

Mastura Hanim

Shaliaty Nabilla

:94::95::97::96::94::95::97::96:


P/S ; They are Someone who will make you smile

Someone who will make you laugh

Someone who will listen

Someone who is there through good and bad times

Someone who gives you a hug when you need one

Someone who knows what’s up

Someone that cares and loves you

I ♥ you girls :1:



:94::95::97::96::94::95::97::96:

11 kisses me :):

wzulaikha zulkiflee said... [♥ Rekiss ♥]

dyla. ak rase nak nges. thnx syg. <3
hopefully kite jadi kwn 4ever. loveyou so much.!

Misz Minhyuk said... [♥ Rekiss ♥]

awwwww <3 so sweet yang...
syg ko ketat2 :D
knpkah gmbr itu yg jdi pilihan?? haha

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@wzulaikha zulkifleewah , aku pon rase terharu lerr sbb ko terharu <3 much love <3 opcozz !

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Misz Minhyukaww th xyang <3 sbb ice cream tu nmpk sdp n ko comel :D

mastura hanim said... [♥ Rekiss ♥]

Thankyou Kak Nas <3

najwa said... [♥ Rekiss ♥]

thanks akak.terharu kite.nah ambk hati kite<3

najwa said... [♥ Rekiss ♥]

thanks akak.terharu kite.nah ambk hati kite<3

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@mastura hanimwelcome <3

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@najwaok betul nie ? akak amik eh ? thx :P

Misz Minhyuk said... [♥ Rekiss ♥]

sdap ye?? nanti kite kongsi aiskrim sme2 eh..bru romantik :P

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Misz Minhyukweeeee~ B.Robin yaw <3 main suap2..XP