Sunday, January 1, 2012

Tahun 2012 Tahun senior :')

Hey you all . Cewahh speaking :face55:.Tadikan nas cuba cuba lah buat karangan (conteng conteng jea actually) sebab nak tengok tulisan nas nie..dah berubah atau stay:67:.And siyesly , baru tulis 3 baris tangan dah rasa lenguh :face4:.Nampak sangat :80: cuti tak menghadap :90: :face30:.(addmath jela kalau belajar pong )


Alright , hari nie dah 2 January 2012. Dah dua hari aku berumur 17 . hoho :131:..So lagi dua hari nak bukak sekolah.Wah sekejap gila masa berlalu.Tak sempat nak enjoy puas puas :face36: . Dalam cuti nie masaku diisi dengan tucen..hoho..takdelah beku otak den sepanjang cuti yang lepas tu
:face46:..

Haritu pergi sekolah , ambil slip keputusan..terserempak bebudak form 3 tahun lepas ,tahun depan dorm 4.. kat alamanda pun ternampak dorang ( rajin gilee mase nie dah kerja ) ..dorang tu kalau nak banding dgn nas , boleh kate nas lagi junior :10:. Dorang punya body and gaya dah macam budak habis sekolah .:104: haha..nampak sangat senior dorang tahun nie kiut miut (aq letew :7::10:)

Hmm senior :face32:..tak sangka umur nas dah meningkat lagi satu anak tangga .. Lepas SPM , masuk universiti , then kerja .. :face2:then KAHWIN.amboii gatalnya aku nie ..Best dalam tak rela .. *ceq belom readyy :face59:

So , penyelesaiannya , *berdoa untuk diri sendiri and orang lain yang terlibat
berdoa kepadaNya supaya dipermudahkan segala urusan dunia , akhirat , dimurahkan rezeki dan diredha , dirahmati olehNya and paling penting ibu bapa..sebab

allah akan redha kepadanya jika kedua ibunya nya redha kepadanya
so baru hidup bahagia and lebih bermakna :17:
chill

p/s :sekarang nie nas suka jalan jalan tanpa meninggalkan jejak..aigoo..sengalnya sy =='

3 kisses me :):

FiZ said... [♥ Rekiss ♥]

salam.hi sis...sy tinggal jejak kt sini.. :)

Anonymous said... [♥ Rekiss ♥]

Macam mane nak buat smiley smiley tu ? :(

Deity Miroes said... [♥ Rekiss ♥]

Datang tinggal tapak kaki dekat sini , btw , entry-2 awk banyak yang hebat-2 . bukan saja dari luaran . malah dalaman juga . siyesly baca blog awk ni trus insaff kejapp . HAHAHA . *tutupmuka*