Monday, October 18, 2010

Moh sini pd yang berkenaan !

hee~
nnt nas post.sekarang masih busy2. *walaupun PMR dah lame abis.

ok2 , nas bagi hint sikit ya .
tak elok jugak dibiarkan thrad nie kosong , nnt masuk angin pulak .
Nas jugak yang ssh pergi beli minyak angin untuk blog nie
[ -.-' ]

hmm , ape yang nas nak post nnt adalah berkenaan blog nas .
pasal layout , psl cute graphics , psl cursors , psl music player n mcm2 lagi .
so , untuk thread / post / entry yang akn dtg , nas akan citer psl bnda nie okeyh :)

ha , kpd yg nk ty ape2 , sila comment ya :)
*tkn love letters bwh tuh.
kat shoutbox tak dilayan ~
sekian .
:)

salam .

7 kisses me :):

Dearie Bear said... [♥ Rekiss ♥]

salam kak nas...apa tajuk lagu bagi background blog kak nas ni???best lah.... blog kak nas pon cantek selain menyajikan lagu yang sedap didengar...heheheh...:D

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

hee~
tq2

NuRuL said... [♥ Rekiss ♥]

saya suka awak,
dan blog awak. HOHOHO

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

ahaha.
saya pown :D

HAHAHA

Professor Hanan said... [♥ Rekiss ♥]

salam kak Nas

boleh tak akak tunjuk tuto fasal header(kalau dapat la)

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

hmm , header yg mcmana hannan nak ?

NURIN said... [♥ Rekiss ♥]

sis nas ..
boleh tak sis
tutor pasal layout ngan shoutbox ..
thanks sis !