Sunday, November 7, 2010

Layout :)

Salam , nas post thread nie sebab nak merungkaikan kekusutan kepala otak korang yang kusut tue . * kalau rambut kusut , cari shampu untuk rambut kusut ( tak lawak -.- )

Okay , ramai yang tanya kat nas ,

cantik layout . Amik kat mane ?

Actually , nas pakai layout blog jea . Tak amik dari mana-mana eh . And putih adalah pilihan nas . Antara sebab-sebab nas amik putih ;-

1.Boleh sesuaikan dengan macam-macam warna font
2.Nampak comeil ( hikhik *hiraukan dia -.- )
3.Senang nak cari widget . * kebanyakannya warna putih

Tapi , nas nie baik hati , nas cuba lah jugak senaraikan link untuk korang cari blog layout & template :)

1. pyzam
2. thecutestblogontheblock
3. blogskins
4. vandelaydesign
5. hookupyourblog
6. girlybloggertemplates
7. myonecuteblog
8. createlayout
9. dreamblog
10. ipietoon
11.cherrybam
12.google XD



7 kisses me :):

princesszafa_alzifa said... [♥ Rekiss ♥]

hye<.. cmne nk tukar layout??bnyk kali sye cube tapi xleyh gak...kalo sye bagi email n pasword awk leyh tolong tkrkn x??

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

delete layout lame , paste kan yg baru ^^

hana deovolente ♥ said... [♥ Rekiss ♥]

napa xley tukar layout kat create blog tu ? urm , sy da delete layout lama , tp dy still xley jugak . .
dy ad error :'(

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@hana deovolente ♥ ala , sian kat hana. hana preview dulu taa ? sorry ya ..yg tue sis tak dpt tulun sbb sis tak pndai bab godem code..kang makin rosk pulak blog hana.. apa kata hana cari blogger yg pandai bab godem code nie..suruh dia betulkan

Putri Eqeen(Sifany) said... [♥ Rekiss ♥]

Eqeen nak guna layout okay :D

Aque BudaQ NakaL said... [♥ Rekiss ♥]

Hmmm,,,,sYa xDpt Lha nK tKr LaYouT sYaa,,,hMm sYa pOwN xTw Npa,,bLeh tK aWk tLoNg tKrkn,,,sYa bg pSswRD n eMaiL,,,bLeh kEr,,???SyA LgSg xdPt nK tKr,,

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

nas tk dpt tolong awk.. nas tak pndai bab2 edit org punya .. tkut jadi lain..sorry ..cube mntk dgn lyssasecret.com
maybe dye boleh tolong.