Friday, March 25, 2011

Scroll post Entry

Tutorial nie untuk post yang terlalu panjang . Kalau nak buat dia jadi boleh scroll ke bawah , buat la tutor nie . kalau nak apply dekat sidebar pown boleh . Kowt- ader yang kata alu-aluan dia tuh panjang sangat . boleh guna . *macam nas punya . Cuba tengok , cuba tengok =.=


_____________________________________________________
<div style="border: 1px solid ; background: transparent none repeat scroll 0% 0%; overflow: auto; -moz-background-clip: -moz-initial; -moz-background-origin: -moz-initial; -moz-background-inline-policy: -moz-initial; width: 400px; height: 100px;">

tulis ape-ape dekat tengah-tengah nie .

</div> 

_____________________________________________________

4 kisses me :):

aja said... [♥ Rekiss ♥]

scroll post entry ni mcm mne???

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@aja

bila aja buat post pepanjang , makan ruang kan . kalau guna tutor nie post aja tue jdi boleh scroll ke bwh

Siti nAdiA (NaSz) said... [♥ Rekiss ♥]

kalo nak wat scroll kat sidebar mcm ne plk..contohnyer..mcm kite nak letak blog kwn2 kite..kan banyk..so nak gune scroll ni mcm ne

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Siti nAdiA (NaSz) yg tue sis taa try..tp kalau nk tahu tryla buat..maybe same ja code dye :)