Sunday, April 17, 2011

Hah ! Lelaki kuat..sebab tu dia tolak?



Amboi amboi , cepat jea tangan tu tekan link post nie ek ? Dah terblue ke ? Okay , kita straight to the tajuk . Waa , benda nie agak memalukan nas la and nas rasa ia memalukan semua kaum jugak ><

Jawab soalan susah tahap daki Gunung Everest di bawah

a)    korang terblue apabila baca tajuk di atas
b)    sapa yang innoncent sangat tue sampai tak rasa apa-apa ? Eh , geng blue ketepi la , nas nak tengok budak innoncent tue . Tue belakang korang . Ha , tue dia .


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Tak ada orang pong ! Hoho
( sorry .kesengalan melanda )

ha , korang yang mana satu ? kalau nas , konferm yang a tue .
(bapak tak menyegannya saya)

Kepada sapa-sapa yang pilih a , sila stay disini ya . Nak story something nie.Eh , yang terlebih innoncent pun nak stay gak ? Hmm..boleh la..

Macam nie ceritanya ..

Lokasi : Rumah cikgu ( nas tuisyen daa )
Masa : bayang-bayang pendek ( tengahari daa )

Hari ini nas tuisyen macam biasa . Tadi terlewat sikit , ada seorang kawan nas nie lewat jugak . Jadi tempat duduk ada dua , satu membelakangkan cikgu satu lagi kira okla . Nas dudukla dekat tempat yang ok tue , so kawan nas tu terpaksa la duduk dekat meja sebelah sana . Selalunya lelaki la duduk situ . Tapi 1 spesies jea means , sorang jela boy dalam kelas tuisyen kitorang tu. So takpelah . Cikgu pun duduk situ . Cikgu perempuan ok . Sporting lagik. Jadi tempat kawan nas duduk tu menghadap budak lelaki tu ,
( Hakim ). Semeja . Cikgu duduk sebelah kawan nas tue tapi meja lain.

Hari ini keja kitorang gelak gelak gelak tapi otak , tangan semua bergerakla . Afdal la kan . Happy masa menuntut ilmu :P Tapi ada jugak masa kitorang semua senyap. Kusyuk jawab soalan . Soalan Addmath tue ! Masa nie la benda memalukan jadi dekat nas dan kawan nas tue. Dalam suasana yang senyap sunyi tadi tue tetiba pulak kawan nas cakap dengan muka yang memang tak boleh blah . Muka blue tahu macamana ? :D

Cikgu , kenapa meja nie asyik tertolak jea ?!

Pastu cikgu balas dengan nada selamba

Hakim la tu . Lelaki kan kuat , sebab tu dia tolak .

Dengar jea cikgu cakap cenggitu , dengan tak semena-mena nas terjerit..macam histeria dah gaya teman.

Eh cikgu , cikgu tak blue kan ? Aaaaaa ! Kenapa saya terblue !

Entah benda yang nas fikir masa tue .. memalukan . kawan-kawan yang suci terus jadi terblue sama sebab dorang cepat pick - up ape yang nas maksudkan . Cikgu sekali taw tak . Mesti dorang pk sumthing kan kalau tak napa dorang gelak , and sure ..dorang pk apa yang nas pk . Si Hakim tue geleng-gelengkan kepala jea.. tak sangka kowt sampai kesitu nas pk :D

Tamat sudah . thanks for reading.


Mr Taxi  ; Hah , cerita nas mengarut . ntah pape . malunya ! anw , korang fikir benda yang sama ke ?

10 kisses me :):

Stupidot :) said... [♥ Rekiss ♥]

Tak terfikir apa-apa pun.*sampai sekarang tak faham. hahah.

Saya ni lambat pick-up. ahhha. Kawan2 semua ckp cmtu. Saya ni blurr. Tak boleh faham ayat 'bunga'. ahaha



Sebenarnya apa yg menyebabkan Nas terfikir blue ni?

mekanikaEVO said... [♥ Rekiss ♥]

oh. ingatkan kete rosak masa otw nk g tuisyen. so dak laki kena tolak la. rupa2nya -__-'

Nurulezzah said... [♥ Rekiss ♥]

cepatnya nas tangkap .lain kali jangan cakap kuat kuat ea :P

LaNun CoMey said... [♥ Rekiss ♥]

ape ni ape ni ? sy kategori suci murni... x phm mende... puas nk phm kn but still blur.. huhu =.=

dya said... [♥ Rekiss ♥]

adoii , saia a XD

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Stupidot :) ahaha , bnda nie memerlukan pengetahuan pasal tut.. nnt lama2 hang paham la :D

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@mekanikaEVOsorry yup ^^

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Nurulezzahizzah pown cepat jea tangkap :D insyaAllah

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@LaNun CoMeyeceh , masuk bakul angkat sndiri nmpk :D . aderla , mksud tersirat :))

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@dya ahaha , cepat pick-up nmpk :D