Thursday, April 28, 2011

Pengumuman selepas menghilangkan diri ~



Salam ,dekat seminggu lebih kan nas tak on . Sebab tue tak update , kalau online pun nas bukak shoutmix jea . Nak blogwalking plus follow yang follow nas tue . Tu pown dapat on sekejap , dalam setengah jam sebab kena bahagi masa dengan adik-adik yang lain plusplus buat homework yang semakin menggunung tambahan lagi bila guna lappy , bukan komputer ..so peratus kelambatannya tue meningkat berganda-ganda la . Apa orang kate , saboo jela.Anyway , dalam perancangan nas , nas nak tukar cursor , post entry baru dan elegantkan shoutbox nas tapi nak buat camner , bukak-bukak kompy , internet tak boleh on pulak . Dalam pada masa nas tak dapat online tue , nas dah siapkan dua entry untuk dipost bila boleh online . Komen-komen pown nas tak approve plus reply lagi . Lepas nie memang banyak kerja la . Bila dapat online kan , asyik teringat dekat blog jea , ssb dengan bf langsung lupa . Apa punya olang XD


Ha , nie informasi yang nas dapat dari Tmnet aw. Hari tue , internet lambat gilee , lambat yang kalau kita ader kompy yang tengah load lawan dengan siput , konform siput tue sampai sejam lagi awal dari kita . Memang lembab gilee ah waa cakap sama lu..Dia cakap macam nie bunyinya ,  pusat pangkaan internet atau tempat internet terkumpul tue ( amenda entah ) di dasar laut Amerika Syarikat telah pecah akibat tsunami di Jepun . Sebab tue ada sesetengah negara / tempat tak dapat bukak internet . Signal dia tak sampai . Sekarang dah boleh online . Sebab tue nas sakan mengepost , mengedit blog  , reply comments dan berblogwalking nie :D Tengok , semua baru-baru Cuma background pluss header sayang nak tukar . Nas ader gambar baru , tapi dengan kawan nas ..

Hari Ahad lepas sepatutnya gathering dengan kengkawan ssb dekat bookfair segala tapi tak boleh sebab nas ader tucen . Ayah nas pown outstation dari hari jumaat sampai ahad . So , tak ada sesiapa yang nak hantar . Dah la KL dengan Putrajaya jauh walaupun jiran .. dengan jalan sesak . Nak naik erl tak reti . hee~ Sorry guys tak dapat pergi . Tahun lepas pown kita tak dapat berjumpa ..tahun nie lagi sekali . Dah tak ada rezeki , maybe lain kali..

Perasan atau tidak , ini post ekspress.

Nota Muka ; Saya ada banyak homeworks ! Lagi satu  pengumuman tambahan . Nas pergi kem perdana ya tiga hari . Tolong rindu-rindu ! :D


2 kisses me :):

Ғмɛσω said... [♥ Rekiss ♥]

weee. nas.
sis rindu nas.
hahaha.
btw, sorry taw sis belum ambik cursor yg nas buat tu.
bukan tak cantik tapi sis tak update blog sekarang ni.
blog pon macam dah terbiar + buruk.
sis biasa update post je.
sekarang dah tak selalu tekan design.
walauun rasa nak edit segala bagai, terpaksalah tangguh dulu. huhu.

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

hye sis .
rindu gilee+gilee kat sis.
plus tak dpt gather sesama , bertambah kecewa :(

anw , cursor tue takpe.. tak your tyme .
nas pown busy tp blog still on .
fb yg takk :D
anw , gudluck untuk exam