Wednesday, June 29, 2011

Nas Buat Comeback ! HAHA

Salam and yoo korang ! ha , dekat sebulan lebih dah nas tak online . Banyak benda yang nas kena buat nie .
nie nak bagitahu jea , nas dah boleh online dah , tapi nak kata cam dulu tue ... insyaAllah la. HAHA
bukan senang nak jadi pelajar tingkatan 4 nie . Banyak betul dugaan and cabaran . so sekarang kerja nas dh bertambah , selain kena buat kerja sekolah , nas kena jugak reply2 apa yang patut an .. kaunter pertanyaan nas pown dah bertimbun surat .. tue kena balas cecepat tueh :D ok la , nas post sikit la dulu . ( sikit-sikit lama-lama jadi bukit jugak kan ? )

p/s ; rase macam nak bangun dalam kul 2 pagi jea . Baru dapat setelkan belog nie

2 kisses me :):

Elya Endah said... [♥ Rekiss ♥]

Hello Nas...
I Miss You ^^

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Elya Endah hello elya ..
miss you too :D