Sunday, July 3, 2011

Tulisan Marquee ( tulisan Bergerak )

contoh tulisan marquee

saya sayang awak

code ; <marquee>saya sayang awak </marquee>

kalau nak letak gambar , just pastekan code gambar tersebut dekat sebelah dia



12 kisses me :):

Do It Simplely :3 said... [♥ Rekiss ♥]

kak nas ,, camne nak buad gambar kat tepi ayat tuh ?

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Do It Simplely :3 ltk jea code gmbr tue kat sebelah dia :)

Nurul Hanif said... [♥ Rekiss ♥]

Tak fahamlah.. Ayat ini ditulis kat mana?

Do It Simplely :3 said... [♥ Rekiss ♥]

@Nas Adila ta boley la akak , letak url tuh kat tepi ayat yg kite letak ke , letak kat depan ?

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Nurul Hanif copy code tue ..pastu gntikan ayt sy syg awk kpd ayt korg

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Do It Simplely :3kt tepi ayt

Sufidatul Asni said... [♥ Rekiss ♥]

hye nas ... byk tutorial yg nas ajarkan . nak amik code yg nih bole ? hehe . anyway , nice blog . cute ! =)

wzulaikha zulkiflee said... [♥ Rekiss ♥]

tq dear :D

Anonymous said... [♥ Rekiss ♥]

hye nas adila. nice blog btw. nak tanya, mcmna nk tulisan bergerak bila bkk blog nas tu eh? yg atas tu. sorry blur sikit bab bab blog nih. hehe

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Sufidatul Asniok , thx yep ^^

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@wzulaikha zulkiflee yo la mekk XD

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Anonymous ikut tutor kat ats nie ^^ sng je ayt adk