Tuesday, November 29, 2011

Best Moment In Kl , 3P Program




wahh:119: ,:face50: lama gila tak bukak and update :o: blog nas nie..fuyuhh , habuk :20: dah setinggi klcc lorh . Hari nie terbuka jugak hati nak update blog sebabnya semalam tetiba teringat dekat blog. rase rindu tu sebijik macam rasa rindu dekat orang . siyes nas cakap.:face19:

Orait orait .:61: meh terus point sebenarnya entry hari nie . Program:57: 3P yg dijalankan di kl memang daebak gilaa waa cakaap . Tidur dekat hotel The Zon yang cukup lengkap kemudahan . Program pulak buat dekat Matic yang cun .. Bangunan yang lawa . Makan entah berapa kali sehari .. tk terkira hoho . dah la free . Kenangan dekat situ mmg tak boleh lupa langsung . Wah excited gilee nie tp tak tahu cmner nk terangkan dkt korang..:face2:

Dapat kenal kawan kawan baru ..lagi lagi masa explorace ..

:102: memang kenangan indah gilee r.. gelak gelak:29: , kerja berpasukan .. tambah manis bila kumpulan kitorang menang , kumpulan no:57: 5 terawal yang dapat siapkan tasks yang diberi .And ader hari kitorang berlatih dance ..yeah :29:, kitorang dance ikut kotinjen setiap negeri ..Pertandingan . Memang masyukk la dance tu . Thanks to abg riez sebab ajar dance yang powerful tu . fb : Riez Raka :face50:

Tak boleh blah masa program tu an ,:80: time orang orang tu bagi ceramah je mula la mata mengantuk :face4:. Bukan nas sorang , semua pelajar2 seluruh Malaysia nie mengantuk:face4: tp bila tang menyanyi , berjoget dalam dewan tu ..:23: Habiss , macam nak pecah dewan..tetibe semua jadi segar bugar :face44: padahal tak dengar pon pngumuman ape2..tiba tiba tersedar .Memang ajaib la kan .. haha

Dekat bwh nie gambar yang sempat diambil oleh photographer tak bertauliah kitorang , Roza ..:23: Haha, sebenarnya banyak , dekat:57: 100 keping tapi takkan nk letak semua kat sini kowt , tu gilaa name dye .. so nas decided nak letak 3:57: .. merangkumi kerja gila-gila kitorang masa kat sana .. haha ..fb : Wawa RozAryn’s




disebabkan gambar nie , hubungan suami isteri kitorang yang terputus dulu , bersatu balek..haha..yes , kitorang penah married dekat fb sebanyak dua kali termasuk yang nie :P * kami bukan lesbian ok. kami cam korang jugak ..
Fb :Nurul Izzati Zahari ( tudung putih )



amboi , dorang nie mmg amik kesempatan betul ek ? Kompom masa nie penceramah tengah bagi penerangan , tgk tu , tidur sampai tak ingat dunia dah .. Tak sedar yang kepala tu dah terlentok dekat boy sebelah tu .. haha nisa nisa ..
ps : sebelah sana mcm pasangan gay , sblah sini sweet thp boleh terkena kencing manis !


haha dua makhluk nie pulak sebagai ikon yang mewakili kitorang dalam melakukan aktiviti haram pada malam hari .. haha ..penat balik hotel orang lain tidur , kitorang boleh plak main2..tu bekas pin nas , habis dorang main ..ada yang berjoget joget , melalak lalak dekat luar .. ade yang dah bergolek golek atas katil tp tak dpt ler nk tnjuk gambo , dah cameragirl nye melekat dkt sini je :D


2 kisses me :):

wzulaikha zulkiflee said... [♥ Rekiss ♥]

hoihoi... jelesla sye.:(

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

haha..nnt kat alam kita enjoyy puas2 :D