Friday, December 2, 2011

Blogwalking Part 1 (!)




Morning peoples (:w:) Wah , pecah record la semalam . Tidur dari pukul :70: 3 petang sampai :70: 10 malam ..tengok , gila tak gila ? :face25: So bahana nya nas tak dapat tidur dari semalam sampai sekarang :face16: .Memang kena qada' la lepas nie . Terlajak perahu boleh berundur , terlajak tidur ..? Dah pagi nie ..pukul :70: 6.52 a.m . Haih , untung mengisi masa lapang yang ada *cehh :face34: , nas pun buat keputusan untuk berblogwalking memandangkan selama nie nas biarkan blog nas untuk beberapa kurun .

So nas pun log in and click dashboard . Pergi list followers . Nas terkejut ! Nak tahu sebab ape ? Nas biarkan blog nas dulu , followers tak smpai :70: 1000 tp sekarang ..cube tengok . Bukan niat nak menunjuk , wah ramainya followers aku :face25: . Tapi pelik jugak le mane dorang semua nie dapat link blog nas padahal nas tak promote kat mana mana pun . Tapi nas bersyukur gilee:9:sebab blog nas nie 'hidup' even nas dh lama tak hupdate . thanks u guyss :w:

Nas baru follow balek lebih kurang :70: 60 bloggers yang follow blog nas . Nak teruskan tapi mase tak cukup , tangan lenguh ..:face25: haha . InsyaAllah esok nas sambung lagi . Blog korang memang owesome:w: la . cute jehh :9: . Jeles seh :face50:


p/s : mata ku saat ini ----->:face47:


9 kisses me :):

Gadis mutiara said... [♥ Rekiss ♥]

amboi,khusyuknya tido,solat semua langgar ke?Haha,kidding=)..Tahniah follower ramai,nanti bw blog solehah sekali key?

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Gadis mutiaraahah , laggar meh tp nnt qada balek .. dh terlajak .. haih

Siti Shahirah said... [♥ Rekiss ♥]

blog akak comei gila! kakak pon suka SNSD erh? hihi. :)

Han Hanan said... [♥ Rekiss ♥]

hakhak Ya Rabbi,hehe btw bw blog hanan hekhek

FAS Farhan Hasbullah(Nur Farhan Hasbullah) said... [♥ Rekiss ♥]

Thanks Nas sebab follow blog saya yg seberapa tu balik , yea ~ *Blog Nas memang popular lah..

FAS Farhan Hasbullah(Nur Farhan Hasbullah) said... [♥ Rekiss ♥]

Thanks very much for folowing back !

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Siti Shahirahthx adk . aah suka :))

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@FAS Farhan Hasbullah(Nur Farhan Hasbullah)takde ape la.. thx adek ..mne dew femes ^^

Nas Adila said... [♥ Rekiss ♥]

@Han Hananok2 .. tp lps akak follow org semua ..nnt akak pgi blog hanan